Vega 56 Alınır mı?

PSU'm yeterli olur mu bir fikriniz var mı biraz eski bir psu 600w 70+ sanırsam.

O site pek iyi değil diye biliyorum dışardan getirip satıyolar. Garantisiz.
Evet, yurtdışından tedarik edip kar payı ekleyip satıyorlar ürünlerin garantisini Atılım Bilişim sağlıyor. Garantilik bir durumda ellerinde varsa sıfırını yoksa para iadesi yapılıyor. Toplamda bu siteden 9 adet alışverişim oldu hem arkadaşlarıma hem kendime anakartımı da ordan aldım. Fiyatları göz önüne alırsak ve aceleniz yoksa tedarik süreci için gayet makul. Pek iyi değil demek yanlış olur sadece aldığınız ürünün markası neyse garantisini Türkiye distribütörü sağlamıyor o kadar. 12V kanalından verdiği güce bağlı model kodu verirseniz bakarız ama yüksek ihtimal yeticektir böyle bir ekran kartı ile koruma fazları tam olan (6 tane) güç kaynağı kullanmanızı tavsiye ederim.

PSU'm yeterli olur mu bir fikriniz var mı biraz eski bir psu 600w 70+ sanırsam.

O site pek iyi değil diye biliyorum dışardan getirip satıyolar. Garantisiz.
Aynı zamanda bu kart Vega serisinin en problemli kartlarından. Ama tamamen şans işi. Ben yerinizde olsam Sapphire tercih ederdim çünkü vegalarda şöyle bir sıkıntı var orijinal tasarımın değiştirilmesi sıkıntı çıkarıyor. Ayrıca Türkiye garantisi var.

Evet ben de türkiye garantili istiyorum ve 100 lira için riske girmeye değmez diye düşünüyorum. Güç kaynağının resmini atayım isterseniz.

PSU bilgilerini fotoğraf olarak attım. Kaldırır mı sizce ona göre alacağım.

Evet, 12V kanalı üzerinden totalde 480W veriyor sistemine yeterli gelicektir ama PSU sesli çalışabilir söyleyeyim şimdiden.
Teşekkürler yeni alacağım işlemci 65watt olacak büyük ihtimalle şu anki 95 ayrıca undervolting de yaparsam sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…