Vega 56 için Termal Pad önerisi

Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
Ekran kartım bu ve Termal Pad'i değiştirmek istiyorum. Ancak boyut farkları varmış, ölçebileceğimi sanmıyorum. Bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi? Bütçem maksimum 30 TL'ye çıkar gibi, ancak kaliteli bir firma örneğin Arctic olursa 50 TL'ye kadar çıkabilirim. Teşekkürler.

Yardımcı olur belki:

Neden değiştiriyorsun? İhtiyacın olduğuna emin misin? Belleklere zaten çekirdek gibi termal macun sürüyorsun, stok olarak gelen termal padler de kötü değil. VRM'ler mi yanıyor?
Sahi, bunu ben de düşündüm. Zira termal padler genelde çok değiştirilmez, Vega'da VRAM'ler ise zaten çekirdeğin yanında, macun sürülüyor.

Neden değiştiriyorsun? İhtiyacın olduğuna emin misin? Belleklere zaten çekirdek gibi termal macun sürüyorsun, stok olarak gelen termal padler de kötü değil. VRM'ler mi yanıyor?
İhtiyacım var mı emin değilim, zaten ilk VEGA kartım olduğu için içi ile alakalı pek fikrim yok. Ancak kart 2.5 yıllık ve ister istemez değiştirme isteği geliyor. Sıcaklıkta herhangi bir sorun yok, ancak değiştirsem daha düşük değerler almaz mıyım?
Sahi, bunu ben de düşündüm. Zira termal padler genelde çok değiştirilmez, Vega'da VRAM'ler ise zaten çekirdeğin yanında, macun sürülüyor.
O halde ellemeyeyim mi?

Abi 220W çeken referans kartı 60 derece de kullanıyor, halen termal pad derdinde. Paramı nasıl yabana atarım, oynat bakalım.
@Caner Uncu'da aynı fikirde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı