TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2019 #2 Biraz bilgilenmek için açıyorum bu konuyu. Vega 56'yı Vega 64'e BIOS ile flash yapılıyormuş. Bunu bana birisi açıklayabilir mi? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2019
Biraz bilgilenmek için açıyorum bu konuyu. Vega 56'yı Vega 64'e BIOS ile flash yapılıyormuş. Bunu bana birisi açıklayabilir mi? Teşekkürler.
1 117084 Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 11 7 Temmuz 2019 #3 ATIFlash ile 64 BIOS'u yüklüyorsun. Performans arttı diyenler var ama ısı sorunları yaşayan da var.
Y Yalçın Kesgin Hectopat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #4 TeQnaP dedi: Biraz bilgilenmek için açıyorum bu konuyu. Vega 56'yı Vega 64'e BIOS ile flash yapılıyormuş. Bunu bana birisi açıklayabilir mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Paylaştığım linkteki rehber yolu ile mi atılıryor peki? Yanlış yere cevap oldu, mobilden bu sitede sık yapıyorum nedense bunu. Son düzenleme: 15 Mayıs 2020
TeQnaP dedi: Biraz bilgilenmek için açıyorum bu konuyu. Vega 56'yı Vega 64'e BIOS ile flash yapılıyormuş. Bunu bana birisi açıklayabilir mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Paylaştığım linkteki rehber yolu ile mi atılıryor peki? Yanlış yere cevap oldu, mobilden bu sitede sık yapıyorum nedense bunu.
TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #5 Yalçın Kesgin dedi: Paylaştığım linkteki rehber yolu ile mi atılıryor peki? Yanlış yere cevap oldu, mobilden bu sitede sık yapıyorum nedense bunu. Genişletmek için tıkla... No problem bu konu halen acik cevap gelmemis . Konu kapanabilir
Yalçın Kesgin dedi: Paylaştığım linkteki rehber yolu ile mi atılıryor peki? Yanlış yere cevap oldu, mobilden bu sitede sık yapıyorum nedense bunu. Genişletmek için tıkla... No problem bu konu halen acik cevap gelmemis . Konu kapanabilir