Vega 64 Alınır mı?

Serkan Altaç

Hectopat
Bildiğim kadarıyla Vega 64 ekran kartı 1080 Ti performansında veya baya yakınlarında. Bunun fiyatı bana baya uygun geldi. Sizce alınabilir bir kart mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatına bağlı olarak alınabilir. Performans olarak kötü kartlar değiller ama çıktıklarında fiyatları çok yüksekti. Şu anda fiyatları düşmüş biraz.

Şuan 2600x + rx580 kullanıyorum, 2K 144 herz freesync monitörüm var. Bana da bu sitedeki çok uygun geldi, acaba 23 kasım da 3.000 TL kurlarında bulursam satın almam mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vega 64 1080' in rakibi aslında bazı oyunlarda geçiyor bazı oyunlarda geçemiyor. Fiyatı çok uygunsa alınır ancak çok güç çeken bir kart yani kimse 180W' lık bir 1080 yerine 295W tüketen bir Vega 64 tercih etmez. İndirimleri bekleyin bence Perşembe-Cuma ekran kartlarında indirim olur.

Fiyatı çok düşük ise alınır, onun dışında GTX 1080 varken gereksiz bir kart.

1080 Ti değilde 1080’in karşılığıdır ve alınırsa 1070 ve ya Ti yerine Vega64 almak ile daha çok performans elde edersiniz tabii ki PSU’nuz yetiyorsa.

Şahsen eğer benzer fiyata bulabilirsem 1080 alırdım nedeni ise daha performanslı oluşu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…