Vega 8 düşük FPS

Yusuf Ünlü

Centipat
Merhaba. Ben AMD Radeon Vega 8, Ryzen 3500U, 8 GB RAM kullanıcısıyım. Fakat Valorant, CS:GO gibi FPS oyunları oynuyorum ve Valorant'ta 50-70 FPS arası -savaş ortasında 30-40- CS:GO'da da 100-70 arası FPS alan birisiyim. Neden böyle, bilmiyorum. Vega 8'in de iyi bir grafik sürücüsü olduğunu biliyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben AMD Radeon Vega 8, Ryzen 3500U, 8 GB RAM kullanıcısıyım. Fakat Valorant, CS:GO gibi FPS oyunları oynuyorum ve Valorant'ta 50-70 FPS arası -savaş ortasında 30-40- CS:GO'da da 100-70 arası FPS alan birisiyim. Neden böyle, bilmiyorum. Vega 8'in de iyi bir grafik sürücüsü olduğunu biliyorum. Yardımcı olur musunuz?

APU sistemlerde; çift kanal RAM kullanmazsanız, tam performansı alamazsınız.

Aynı özelliklere sahip hp marka olan laptopum var.
Bu hafta 8 gb ram daha taktırdım. İyi fpsler alman için 8 gb ram daha taktırman şart.
Zaten ram dediğimiz parçanın 2 gb kadarını vega 8 kullanıyor. 6 gb geriye kalıyor.
8+8 ram şart.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı