Vega 8 Forza Horizon 4 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
APU sistemler ile ilgili bir tartışma olmuş.
Kardesimde HP marka, AMD 3200U işlemcili, 720p ekran, AMD 530 grafik kartlı laptop var. Sistemde 4+4 = 8 GB RAM olmasına rağmen APU kendine 2 GB RAM ayırıyor. Geriye kullanılabilir 6 GB RAM kalıyor. Önerim benim yaptığım gibi 4+4 almayın önce tek kanal 8 GB RAM alın, daha sonra 8 GB ekleyin.

Öncelikle herkese teşekkürler anladığım kadarıyla 8+8 yapacağım ama benim 6 kulanılıyor yani 6+6 yapsam olur mu ya da bana önerdiğiniz RAM'ların linkini atar mısınız?

Öncelikle herkese teşekkürler anladığım kadarıyla 8+8 yapacağım ama benim 6 kulanılıyor yani 6+6 yapsam olur mu ya da bana önerdiğiniz RAM'ların linkini atar mısınız?

6+6 yapamazsın çünkü bellek limitleri sürekli kendini katlayarak gider 1, 2, 4, 8, 16 diye o yüzden en mantıklısı 8+8 yapmak. Bellek olarak da 3200 MHz hızın altına inme üstüne çıkta diyemiyorum çünkü anakartını bilmiyorum ama bellek frekans hızını ne kadar yükseltirsen alacağın FPS o kadar artar APU sistemlerde marka çok da fark etmez. İllaki marka önerisi istiyorsanda Patriot Viper Steel alabilirsin.

Şu an kullandığın RAM'le uyumlu olmasına dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…