PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 20 Ocak 2022 #1 Vega 8 onboard ekran kartına 3.monitör takılabilir mi? DVI-D to VGA dönüştürücümle 3.monitörümü bağlamak istedim fakat bağlayamadım, halihazırda VGA ve HDMI üzerinden 2 görüntü alıyorum. MendelsOrange dedi: Anakartınız onboard olarak en fazla 2 monitöre görüntü verebiliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... MendelsOrange dedi: Onboard görüntüde böyle sınırlamalar var. Genişletmek için tıkla... Sağ olsun konuma cevap yazan hocam böyle bir iddiada bulundu. Bu doğru mudur? Ona göre iade vereceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2022
Vega 8 onboard ekran kartına 3.monitör takılabilir mi? DVI-D to VGA dönüştürücümle 3.monitörümü bağlamak istedim fakat bağlayamadım, halihazırda VGA ve HDMI üzerinden 2 görüntü alıyorum. MendelsOrange dedi: Anakartınız onboard olarak en fazla 2 monitöre görüntü verebiliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... MendelsOrange dedi: Onboard görüntüde böyle sınırlamalar var. Genişletmek için tıkla... Sağ olsun konuma cevap yazan hocam böyle bir iddiada bulundu. Bu doğru mudur? Ona göre iade vereceğim.