OnurKelees
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Zotac GeForce RTX 4060 - AMD Ryzen 5 5600X - AsRock B550M-HDV - 16GB Ram - 1TB SSD
- RAM
- 8x2 16GB
- SSD veya HDD modeli
- 250GB SSD
- Ekran kartı
- Vega 8
- İşlemci
- 3500U
Dying Light'a girdiğimde ilk binanın içinde asansöre binmeden GPU %100 ve ortalama 700MHz hızlarında, 80 derece ile çalışıyordu. Oyun 1280x720 ve en düşük ayarlarda.
Asansöre binip ardından dışarı çıkınca FPS çok düştü yani dışarıda FPS'in biraz daha düşük olması normal ama MHz hızı ve sıcaklıklar da düştü. 250-350 MHz arasında dolaşıyor. Sıcaklıklar ise 65 derece civarı. Yani tam verimli kullanılmıyor. Fakat %100 kullanılıyor gözüküyor ama tam gücünü vermiyor fanlar vs. yavaş çalışıyor güç tasarrufu gibi sanki. Ama nihai performans olarak seçili ve prizde oynuyorum. Driver'ler vs. yeni güncelledim öncesinde de böyleydi çözülmedi ama.
Nasıl MHz hızı arttırılır?
@Yener K.
Asansöre binip ardından dışarı çıkınca FPS çok düştü yani dışarıda FPS'in biraz daha düşük olması normal ama MHz hızı ve sıcaklıklar da düştü. 250-350 MHz arasında dolaşıyor. Sıcaklıklar ise 65 derece civarı. Yani tam verimli kullanılmıyor. Fakat %100 kullanılıyor gözüküyor ama tam gücünü vermiyor fanlar vs. yavaş çalışıyor güç tasarrufu gibi sanki. Ama nihai performans olarak seçili ve prizde oynuyorum. Driver'ler vs. yeni güncelledim öncesinde de böyleydi çözülmedi ama.
Nasıl MHz hızı arttırılır?
@Yener K.
Son düzenleyen: Moderatör: