Bugünkü Computex 2017 de açıklanan 30 temmuza kadar beklemeli miyiz? Ben Ryzen 1600X VEGA ve birde freesync bir monitör düşünmüştüm fakat 2 ay beklemekte biraz fazla geldi yazın oynamadan geçirmek istemiyorum sizce beklemeliyim Vega'yı 1070 yerine?
Eğer gerçekten bu kadar gecikicekse ne kadar F/P olursa olsun Vega'yı beklemek doğru olmayabilir. Şahsen ben yazımı böyle geçirmeyi asla istemezdim. Bana kalırsa ucuz bir 1070/1080 bulursanız alın.
Vega ekran kartlarının ne kadar f/p olacağı bilinmiyor. Beklediğinize değmeyebilir. Gtx 1070 alabilirsiniz ama monitör etkeni var. Şimdi Rx 580 alıp, Vega'lar çıkınca ekran kartını güncelleyebilirsiniz. Böylece freesync teknolojisinden faydalanabilirsiniz.
Vega ekran kartlarının ne kadar f/p olacağı bilinmiyor. Beklediğinize değmeyebilir. Gtx 1070 alabilirsiniz ama monitör etkeni var. Şimdi Rx 580 alıp, Vega'lar çıkınca ekran kartını güncelleyebilirsiniz. Böylece freesync teknolojisinden faydalanabilirsiniz.
Vega fiyat avantajı sunmayacak muhtemelen HBM belleklerin nedeniyle. DX12 performansı konuşulur. Yazı oyun oynayarak geçiriyorsan bekleme al derim. AMD bir başka bahara kalır monitör dursun.