VEGA beklenmeli mi?

HyperionFuryXL

Kilopat
Normalde ben RX 580 almayı düşünüyorum. Ama sizce VEGA'yı bekliyim mi? Oyunları 1080p'de oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
VEGA mimarisi daha çok 2K ve üstü için hazırlanmış bir mimari. RX 580 almanızda sakınca yok. Beklemenize gerek de yok.

VEGA mimarisi daha çok 2K ve üstü için hazırlanmış bir mimari. RX 580 almanızda sakınca yok. Beklemenize gerek de yok.

Hocam FreeSync 1080P 144 Hz monitor icin de fazla midir VEGA mimarisi? Eger oyleyse RX 580'den sasmayacagim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1070 ayarında bir kart çıkarsa kullanılabilir ama ağustos sonuna kadar beklemek ne kadar mantıklı düşünmek gerek.

RX 580 stoklara gelene kadar VEGA çıkabilir bile. Beklemenin sonu yok. GTX 1070 de alabilirsiniz. Yeterli sistem ile 1080P'de de 1070'in farkını görürsünüz elbette.

Tam onu diycektim bende, sonucta suan icin RX 580 stokta yok gelene kadar beklemekten zarar gelmez diye. GTX 1070 tercih etmememin sebebi hem fiyati hem de alacagim monitorun FreeSync ozelliginin beni cezbetmesi diyebilirim. VEGA kartlar icin Agustos sonu kesin diyebilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…