Vega referans kartlar alınır mı?

Selam arkadaşlar, öncelikle şunu sormak istiyorum Corsair Carbide 100R diye bir kasa var elimde içine Ryzen 5 3600X veya Ryzen 5 3600 takmayı düşünüyorum sığar mı? Anakart ise B450M S2H anakartı ve de şunu sormak istiyorum referans kartları yani Vega serisi çok ısınıyormuş ses çıkarıyormuş size göre öyle mi almamı tavsiye eder misiniz yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şöyle ki ekran kartını güzelce serin bir mekana koyup soğutmasını güzel yaparsan neden olmasın

Guclu olmakla birlikte arkadasin dedigi gibi mubarek sanki yazin odaya soba kurmussun gibi oluyor kesinlikle alma.

AMD kartlardan kesinlikle uzak dur! Driver sorunları, ısınma sorunları ve stabilite sorunları çok başını ağrıtır.
Alacaksan Intel ve NVIDIA ikilisi her zaman iyidir. Stabil ve daha serin.

AMD kartlardan kesinlikle uzak dur! Driver sorunları, ısınma sorunları ve stabilite sorunları çok başını ağrıtır.
Alacaksan Intel ve NVIDIA ikilisi her zaman iyidir. Stabil ve daha serin.

Şaka mısın sen? Yoksa NVIDIA fanboy mu? AMD gayet iyi ne Driver sorunu o zaman Driver indirme sende. Intel dediğin çok pahalı ve aynı şekilde anakartı da pahalı neden Intel alayım ben?

AMD CPU’lar haricinde AMD GPU sevmeyen biriyim. Yine de RX470 kullaniyorum. Wattman hatasi almamak icin belli ayarlar yaptim. Yapmadan once de yaptiktan sonra da sorun cikmadi. Vega 56 bence alinir. İkinci elde ucuza bulabilirsiniz. Kucuk bir O.C. ile Vega 64’e sahip olursunuz. Arkadaslar isiniyor vs demis. Kesinlikle ısınıyor. Yalan yok. Fakat yabanci forumlarda duzgun bir kasa ve sogutma ile kullaniyorlar. Bir de ekran kartina belli ayarlar yapiyorlar. Performansindan ödün vermeden daha az isinan bir kart oluyor. Bu arada adamlar ayarlarini da paylasiyor. Youtube’den bakabilirsiniz. Bence alinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…