yukari Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #1 Merhaba, ben görselde gördüğünüz gibi bir sistem kullanıyorum. ReLive desteklenmesine rağmen öyle bir seçenek yok. Acaba sorun nedir? Genel kısmının ekran görüntüsünüde yükledim. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (159).png 323,1 KB · Görüntüleme: 63 Ekran Görüntüsü (160).png 482,2 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba, ben görselde gördüğünüz gibi bir sistem kullanıyorum. ReLive desteklenmesine rağmen öyle bir seçenek yok. Acaba sorun nedir? Genel kısmının ekran görüntüsünüde yükledim.
Çözüm Recep Baltaş 12 Mart 2021 Vega10 ReLive desteği yok diye biliyorum. Kim dedi size desteklediğini?
4 430083 Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 39 12 Mart 2021 #11 Recep abi çözdü bile Eğer oyun kaydedeceksen MSI Afterburner tavsiye ederim(tabii ekran kartın MSI ise) çok az kastırıyor MSI Afterburner. brightosayisamuel dedi: AMD'nin driveri içinde bulunan ekran kaydetme programı. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Recep abi çözdü bile Eğer oyun kaydedeceksen MSI Afterburner tavsiye ederim(tabii ekran kartın MSI ise) çok az kastırıyor MSI Afterburner. brightosayisamuel dedi: AMD'nin driveri içinde bulunan ekran kaydetme programı. Genişletmek için tıkla...