hak515 Centipat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 187 4 Haziran 2023 #1 Çok sosyal medya kullanan bir insan değilim fakat çok görüyorum, ne anlama geliyor?
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 4 Haziran 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Takemura Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 900 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #3 Badem sütünden falan yapılıyorlar sanırım ama emin değilim. Ben yanlış anladım sanırım mizah falan mı olay
Badem sütünden falan yapılıyorlar sanırım ama emin değilim. Ben yanlış anladım sanırım mizah falan mı olay
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 4 Haziran 2023 #4 Soya'dan (sütünden) yapılıyor.
hak515 Centipat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 187 4 Haziran 2023 #5 Takemura dedi: Badem sütünden falan yapılıyorlar sanırım ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum da internetteki anlamını merak etmiştim.Herkes kullaniyor genelde
Takemura dedi: Badem sütünden falan yapılıyorlar sanırım ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum da internetteki anlamını merak etmiştim.Herkes kullaniyor genelde
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 4 Haziran 2023 #6 Veganlığı anlayabilmiş değilim biz hayvanın tüm sütünü içelim yavrusu içmesinmi diyoruz?
Takemura Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 900 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #7 EmirElibol dedi: Veganlığı anlayabilmiş değilim biz hayvanın tüm sütünü içelim yavrusu içmesinmi diyoruz? Genişletmek için tıkla... Hayır hayvana dair hiç bir şeyi tüketmiyorlar.
EmirElibol dedi: Veganlığı anlayabilmiş değilim biz hayvanın tüm sütünü içelim yavrusu içmesinmi diyoruz? Genişletmek için tıkla... Hayır hayvana dair hiç bir şeyi tüketmiyorlar.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 4 Haziran 2023 #8 Takemura dedi: Hayır hayvana dair hiç bir şeyi tüketmiyorlar. Genişletmek için tıkla... ONların yerinede yeriz o zaman hocam 0 sıkıntı.
Takemura dedi: Hayır hayvana dair hiç bir şeyi tüketmiyorlar. Genişletmek için tıkla... ONların yerinede yeriz o zaman hocam 0 sıkıntı.
hak515 Centipat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 187 4 Haziran 2023 #9 Takemura dedi: Hayır hayvana dair hiçbir şeyi tüketmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Cidden saçmalık gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2023
Takemura dedi: Hayır hayvana dair hiçbir şeyi tüketmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Cidden saçmalık gibi.
Takemura Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 900 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #10 hak515 dedi: Cidden saçmalık gibi. Genişletmek için tıkla... Kendilerine göre sebepleri var ama evet yine de saçma.
hak515 dedi: Cidden saçmalık gibi. Genişletmek için tıkla... Kendilerine göre sebepleri var ama evet yine de saçma.