Hemen deniyorum teşekkürler.Çözüm basit. RSMB plugini ile bir tık olsa da çözebilirsiniz. Olmazsa geçişi baştan yapın.
Umarım çözülür. Bu sorun genellikle mevcut hatta pek sorunda denemez iyi editörlerde pek görmezsin bu çizgiyi. Keyframe koyarken yapılan hatalardan kısacası amatörlükten kaynaklanıyorHemen deniyorum teşekkürler.
Çok büyük oran da kaybettim tekrar teşekkürler. Deneyimsizlikten başka bir video için yapılmış ayarları kullanınca hep böyle oluyorUmarım çözülür. Bu sorun genellikle mevcut hatta pek sorunda denemez iyi editörlerde pek görmezsin bu çizgiyi. Keyframe koyarken yapılan hatalardan kısacası amatörlükten kaynaklanıyor. Benim editlerimde de mevcut. Gittikçe düzeliyor.
Sevindim. Haklısın çözünürlük ayarları çok fark ediyor.Çok büyük oran da kaybettim tekrar teşekkürler. Deneyimsizlikten başka bir video için yapılmış ayarları kullanınca hep böyle oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.