BugraKaanY Hectopat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2020 #1 Daha önce de vegas ile render yaptığımda saçmalamıştı, şimdi de bunları gösteriyor; Editimi bitiriyorum, ve Render'a tıklıyorum: Render şeklini seçiyorum: Gördüğünüz gibi yukarıda ve aşağıda olan Black Bar'lar sağ ve sola geçiyor: (İlk fotoğraftan bakabilirsiniz.) Sadece Vegas'ta mı gözüküyor diye baktım fakat hayır renderlanmış video (masaüstüne gelen) da hatalı bir şekilde geliyor. Dosya Ekleri Screenshot_3.png 71,6 KB · Görüntüleme: 139 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2020
Daha önce de vegas ile render yaptığımda saçmalamıştı, şimdi de bunları gösteriyor; Editimi bitiriyorum, ve Render'a tıklıyorum: Render şeklini seçiyorum: Gördüğünüz gibi yukarıda ve aşağıda olan Black Bar'lar sağ ve sola geçiyor: (İlk fotoğraftan bakabilirsiniz.) Sadece Vegas'ta mı gözüküyor diye baktım fakat hayır renderlanmış video (masaüstüne gelen) da hatalı bir şekilde geliyor.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2020 #2 BugraKaanY dedi: Daha önce de vegas ile render yaptığımda saçmalamıştı, şimdi de bunları gösteriyor; Editimi bitiriyorum, ve Render'a tıklıyorum: Eki Görüntüle 519551 Render şeklini seçiyorum: Eki Görüntüle 519552 Gördüğünüz gibi yukarıda ve aşağıda olan Black Bar'lar sağ ve sola geçiyor: (İlk fotoğraftan bakabilirsiniz.) Sadece Vegas'ta mı gözüküyor diye baktım fakat hayır renderlanmış video (masaüstüne gelen) da hatalı bir şekilde geliyor. Genişletmek için tıkla... Projenizi kaydettikten sonra kaldır ve değiştir seçeneğinden onarım yapabilir misiniz?
BugraKaanY dedi: Daha önce de vegas ile render yaptığımda saçmalamıştı, şimdi de bunları gösteriyor; Editimi bitiriyorum, ve Render'a tıklıyorum: Eki Görüntüle 519551 Render şeklini seçiyorum: Eki Görüntüle 519552 Gördüğünüz gibi yukarıda ve aşağıda olan Black Bar'lar sağ ve sola geçiyor: (İlk fotoğraftan bakabilirsiniz.) Sadece Vegas'ta mı gözüküyor diye baktım fakat hayır renderlanmış video (masaüstüne gelen) da hatalı bir şekilde geliyor. Genişletmek için tıkla... Projenizi kaydettikten sonra kaldır ve değiştir seçeneğinden onarım yapabilir misiniz?