Arkadaşlar videoyu editledim Vegas Pro ile normalde bal gibi çalışan Vegas %7'de takıldı, kaldı ileri gitmiyor. Hayır, donma yanıt vermeme gibi değil, bildiğimiz %7'de kaldı. Bu kısımda bir hata mı var?
Arkadaşlar videoyu editledim Vegas Pro ile normalde bal gibi çalışan Vegas %7'de takıldı, kaldı ileri gitmiyor. Hayır, donma yanıt vermeme gibi değil, bildiğimiz %7'de kaldı. Bu kısımda bir hata mı var?
Render sırasında takılma genelde videoya uygulanan efekt işlenirken oluyor. Plug in ile efekt yaptıysanız ve plug in lisanslı değilse de bu olabiliyor. Ya da bilgisayarın o işlemi kaldıramadığı için takılıyordur. Sana tavsiyem o takılan yer büyük ihtimal videonun en başlarında (%7 de takılmış çünkü) videoyu tek parça render almak yerine o takılan kısmı ayrı render alıp daha sonra tekrar kurgu yapıp birleştirmeniz. Benimde başıma gelmişti 13dklık videomu 2 parça şeklinde (ilk 2dk + son 11dk şeklinde) render alıp sonradan kurguda tekrar birleştirip sorunu kendimce halletmiştim.
Bu arada .wmv yerine h264codecli .mp4 çıktısı almanızı öneririm bir de öyle deneyin.