Waynne Hectopat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 188 11 Aralık 2020 #1 Videoları sürükleyemiyorum. Programın içinde video seçmeye çalışıyorum ama videolar gözükmüyor. Bu sorun hem Vegas Pro'da hem de Camtasia'da oluyor. Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2020
Videoları sürükleyemiyorum. Programın içinde video seçmeye çalışıyorum ama videolar gözükmüyor. Bu sorun hem Vegas Pro'da hem de Camtasia'da oluyor. Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 11 Aralık 2020 #2 Video uzantısını kontrol ediniz.
Waynne Hectopat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 188 11 Aralık 2020 #3 gelengecenbudunya dedi: Video uzantısını kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Windows Media Player ile deniyorum.
gelengecenbudunya dedi: Video uzantısını kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Windows Media Player ile deniyorum.
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 11 Aralık 2020 #4 Waynne dedi: Windows Media Player ile deniyorum. Genişletmek için tıkla... uzantı diyorum hocam. mp4 mü? avi mi ne bunun uzantısı?
Waynne dedi: Windows Media Player ile deniyorum. Genişletmek için tıkla... uzantı diyorum hocam. mp4 mü? avi mi ne bunun uzantısı?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 11 Aralık 2020 #5 Muhtemelen videolar .webm uzantılı olduğu için atamıyorsunuz. Videonuzu online dönüştürücüler ile .mp4 uzantısına çevirin.
Muhtemelen videolar .webm uzantılı olduğu için atamıyorsunuz. Videonuzu online dönüştürücüler ile .mp4 uzantısına çevirin.
Waynne Hectopat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 188 11 Aralık 2020 #6 . gelengecenbudunya dedi: uzantı diyorum hocam. mp4 mü? avi mi ne bunun uzantısı? Genişletmek için tıkla... mkv.
. gelengecenbudunya dedi: uzantı diyorum hocam. mp4 mü? avi mi ne bunun uzantısı? Genişletmek için tıkla... mkv.