Vegas Pro Yüksek FPS Lag Problemi

Veunex12

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize selam belki aranızda bu sorunun çözümünü bilen vardır diye umuyorum.

Vegas Pro üzerinden 300, 600 ve1500 FPS'lik klipleri editlemeye çalışırken Preview screen aşırı laglanıyor. Virtual Dub ile compresslediğim zaman ise video boyutu 40GB oluyor ama editlerken takılma olmuyor bu sorunu düşük boyut yüksek FPS kliplerde nasıl çözebilirim?

Vegas pro'da çözülebilir mi bilmiyorum fakat lag problemi olmayacağını düşündüğüm bir programı deneyebilirsin. Programın ismi Olive olivevideoeditor.org dan ulaşabilirsin.

Vegas pro'da çözülebilir mi bilmiyorum fakat lag problemi olmayacağını düşündüğüm bir programı deneyebilirsin. Programın ismi Olive olivevideoeditor.org dan ulaşabilirsin.
Bu programın 300 ve üstü yüksek fps klipleri desteklediğini sanmıyorum. Desteklese bile kullanmam gereken pluginleri destekleyeceğini sanmam cevabın için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı