Veikk 1016 pro çizim tableti blenderda hangi kısayollarla kullanılır?

lilya

Decapat
Daha fazla  
Eki Görüntüle 2081853

Veikk 1016 Pro çizim tableti aldım. Blender'da yeniyim. Yandaki tuşlara Zoom falan atamaya çalıştım kullanamıyorum. Kullanan varsa hangi tuş atamalarını yapmış merak ediyorum. Döndürmeli tuşa nasıl atama yapar ve kullanırım? Ve çizim için hangi uygulamalarda çalışırım Blender yeterli mi? Tuş atamalarını paylaşırsanız sevinirim fikir olur ilk defa kullandığım için.

1705005651207.png

Son düzenleme:
Blenderda hazırdaki kısa yolları oraya işleyeceksin veya... Sen heykel/sculpt ağırlıklı ve ikincil kaplama/texture paint ile uğraşacaksın diye tahmin ediyorum. Blender'da kendine göre kısa yollar belirleyip bu programda aynılarını kullanacaksın. Yalnız program başına kayıt imkanı tanımıyor sanırım, yani Affinity için farklı, illustrator için farklı, blender için farkl atama yapamayabilirsin.

Döndürmeli tuş dediğin "Pie Menu" ise blender'daki, vanilyasında - " - tuşu (tilda) veya ilgili add-on'a göre değişir, add-on özelliklerini ayarlar kısmında görebilirsin hangi kısayol diye.

Blenderda hazırdaki kısa yolları oraya işleyeceksin veya... Sen heykel/sculpt ağırlıklı ve ikincil kaplama/texture paint ile uğraşacaksın diye tahmin ediyorum. Blender'da kendine göre kısa yollar belirleyip bu programda aynılarını kullanacaksın. Yalnız program başına kayıt imkanı tanımıyor sanırım, yani Affinity için farklı, illustrator için farklı, blender için farkl atama yapamayabilirsin.

Döndürmeli tuş dediğin "Pie Menu" ise blender'daki, vanilyasında - " - tuşu (tilda) veya ilgili add-on'a göre değişir, add-on özelliklerini ayarlar kısmında görebilirsin hangi kısayol diye.
Yok her program için farklı tuşlar atayabiliyorsunuz. Dediğiniz özelliklere bakacağım teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı