M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 26 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, çizimle uğraşıyorum da mouse ile yapmaktan yıldım. Sizce bu tablet alınır mı? Fiyat bütçem malasef bu kadar yani taş çatlasa 750 lira olabilir. Bu fiyat aralığında da önerebilecekleriniz olursa, çok sevinirim. Teşekkürler. Veikk A50 10 x 6" Grafik Tablet Siyah Fiyatları ve Özellikleri Veikk A50 10 x 6 www.n11.com
Arkadaşlar, çizimle uğraşıyorum da mouse ile yapmaktan yıldım. Sizce bu tablet alınır mı? Fiyat bütçem malasef bu kadar yani taş çatlasa 750 lira olabilir. Bu fiyat aralığında da önerebilecekleriniz olursa, çok sevinirim. Teşekkürler. Veikk A50 10 x 6" Grafik Tablet Siyah Fiyatları ve Özellikleri Veikk A50 10 x 6 www.n11.com
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Eylül 2020 #2 Gonul isterdi ki Wacom onerelim fakat ekonomi izin vermiyor. Bence Huion H430P alin, Huion H430P Dijital Grafik Çizim Tableti Fiyatı Huion H430P Dijital Grafik Çizim Tableti en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Gonul isterdi ki Wacom onerelim fakat ekonomi izin vermiyor. Bence Huion H430P alin, Huion H430P Dijital Grafik Çizim Tableti Fiyatı Huion H430P Dijital Grafik Çizim Tableti en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com