Vektron elektrik ve İtopya klavye tamirini zamanında yapmadı

hsjs

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 Tİ
AMD Ryzen 5600x
2x8GB Corsair DDr4 3600Mhz Ram
Şikayet vardaki mesajlarıma cevap vermiyorlar. Sizden yardım istiyorum. Öncellikle klavyem bozulduğu zaman İtopya'da Elif hanım denilen biriyle WhatsApp'tan iletişime geçtim ben müşteri olarak saniyesinde cevap verirken her 10 dk da bir bana geri dönüş sağlıyordu ve attığı mesajlar kestirme ve bozuk türkçeydi. Muhtemelen arkada oyun oynuyordu ya da beni adamdan saymıyordu çünkü gerçekten mesajlarıma görüldü atıyordu. Kız arkadaşımdan bu kadar görüldü yememiştim.

Ardından konuştugumuzda "Game booster G918 fire strom RGB red switch beyaz mekanik Gaming klavye"min garanti süresinin dolduğunu tamir edemeyeceklerini söylediler. Ardından kanıtlarıyla beraber garanti süresinin olduğunu söyledim. Kusura bakmayın deyip klavyeyi getirmemi istediler. Bunu şikayet vara yazdığımda mesajları düzeltip öyle bir şey yok yazdılar. İşlerin orada sarpa saracağını anlamıştım. Ardından bana 40 gün sonra geri dönüş sağladılar ve güncel fiyatı 2800 TL olan klavyeme ya 900 TL ya da 850 TL'lik bir klavye alacaksınız kalvyeyi tamir edemiyoruz seçim sizin dediler.

Gmail üzerinden (klavyenin sadece lehimle switchleri değişmesi gerekiyor bende alet olmadığı için yapamıyorum) ve yasal süre 3 gün olduğu için 3 gün içerisinde mecbur karar vermeliymişim 40 gün bekletirken bu yasal süre neredeydi? Ardından güncel fiyatını alackasam iade ederim dediğimde "klavyenizi yatırım aracı olarak görmeyin" dediler. Öncellikle bu üslup ne? Dalga mı geçiyorlar? Ben de dedim ki zamanında 70 dolar ödediğim klavyeden 70 dolar iade istiyorum dedim. Yasal olarak fatura üzerinden iade yapacağız dediler. Vay canına şirket tüm yasalara uyuyor. Sonra biraz tartıştıktan sonra 10. gün farklı bir klavye önersinler onu alayım dedim her yerinden ışık çıkan diskotek gibi klavyeye muadil olarak gördükleri 2015 yılında çıkan ve inceleme videolarında "harika özellikleri"nin LED ışığının olması olan klavyeyi önerdiklerinde başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Şimdi de Kurban Bayramı'ndan sonra yanıt alacakmışım. Galiba şu an 52. günde falanız Kurban Bayramı biterse bu sayı 60'lardan yukarı doğru gider. Şikayet Var'daki yazılarıma cevap vermiyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Bu konu hakkında fikri olan var mıdır?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…