qua21 Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek sanayi lordu 10 Mayıs 2024 #21 roketcan7 dedi: Merhaba. Oyunda birisine velet dedim. Ama isim vs kullanmadan sadece chate böyle veletler hala varmış yazdım. Dava yer miyim? Genişletmek için tıkla... 1. Adı üstünde VELET dava yemesin 2. Oyundaki chate yazdığın için problem yok
roketcan7 dedi: Merhaba. Oyunda birisine velet dedim. Ama isim vs kullanmadan sadece chate böyle veletler hala varmış yazdım. Dava yer miyim? Genişletmek için tıkla... 1. Adı üstünde VELET dava yemesin 2. Oyundaki chate yazdığın için problem yok
D Denizefe55 Femtopat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #22 Ogzy_K dedi: Dava etseler bile, velet dediği için dava yiyecek bu evrendeki ilk insan olursun. Ki dava edecek kişi de davayı kazanma ihtimalinin olmadığını bildiği halde bu kadar masrafa girmez. Kısaca hayır, yemezsin. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka teşekkür ederim
Ogzy_K dedi: Dava etseler bile, velet dediği için dava yiyecek bu evrendeki ilk insan olursun. Ki dava edecek kişi de davayı kazanma ihtimalinin olmadığını bildiği halde bu kadar masrafa girmez. Kısaca hayır, yemezsin. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka teşekkür ederim