Hhqqqwz Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #1 Selamlar, bugün anlık bir olayla okula gidemedim. Rapor alamam, veli izin dilekcesi verecegim. Sinavlara girebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2025
Selamlar, bugün anlık bir olayla okula gidemedim. Rapor alamam, veli izin dilekcesi verecegim. Sinavlara girebilir miyim?
yiyitc5 Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 553 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 980 ekran kartı asus rog strix b550f gaming ryzen 5 3600 32gb ram Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #2 Hhqqqwz dedi: Selamlar, bugün anlık bir olayla okula gidemedim. Rapor alamam, veli izin dilekcesi verecegim. Sinavlara girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bizim okulumuz raporsuz almıyor. Bence yine de bir sor ama belki sınava sokarlar. Artı 0 Eksi
Hhqqqwz dedi: Selamlar, bugün anlık bir olayla okula gidemedim. Rapor alamam, veli izin dilekcesi verecegim. Sinavlara girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bizim okulumuz raporsuz almıyor. Bence yine de bir sor ama belki sınava sokarlar.