J jacko Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 Mesela ben şimdi Papara edu Card alıp carrefourdan yğklene yapsam, hesaba tanımlayıp kullanabilir miyim yoksa veli doğrulaması gerekir mi?
Mesela ben şimdi Papara edu Card alıp carrefourdan yğklene yapsam, hesaba tanımlayıp kullanabilir miyim yoksa veli doğrulaması gerekir mi?
F floppax Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 28 Kasım 2023 #2 jacko dedi: Mesela ben şimdi Papara edu Card alıp carrefourdan yğklene yapsam, hesaba tanımlayıp kullanabilir miyim yoksa veli doğrulaması gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Küçük kardeşim de hesap açarken istedi diye hatırlıyorum. Eğer ki hesap zaten açıksa, kart tanımlayacaksanız isteyeceğini sanmıyorum.
jacko dedi: Mesela ben şimdi Papara edu Card alıp carrefourdan yğklene yapsam, hesaba tanımlayıp kullanabilir miyim yoksa veli doğrulaması gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Küçük kardeşim de hesap açarken istedi diye hatırlıyorum. Eğer ki hesap zaten açıksa, kart tanımlayacaksanız isteyeceğini sanmıyorum.
J jacko Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #3 floppax dedi: Küçük kardeşim de hesap açarken istedi diye hatırlıyorum. Eğer ki hesap zaten açıksa, kart tanımlayacaksanız isteyeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hesap 2023 içinde açıldı, birkaç ay oldu herhalde.
floppax dedi: Küçük kardeşim de hesap açarken istedi diye hatırlıyorum. Eğer ki hesap zaten açıksa, kart tanımlayacaksanız isteyeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hesap 2023 içinde açıldı, birkaç ay oldu herhalde.
F floppax Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 28 Kasım 2023 #4 jacko dedi: Hesap 2023 içinde açıldı, birkaç ay oldu herhalde. Genişletmek için tıkla... Kartı tanımlayacaksanız veli izni isteyeceğini sanmam bir şey değişmediyse.
jacko dedi: Hesap 2023 içinde açıldı, birkaç ay oldu herhalde. Genişletmek için tıkla... Kartı tanımlayacaksanız veli izni isteyeceğini sanmam bir şey değişmediyse.
J jacko Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #5 floppax dedi: Kartı tanımlayacaksanız veli izni isteyeceğini sanmam bir şey değişmediyse. Genişletmek için tıkla... Tamam bir de şunu soracağım Papara edu carda carrefourdan nakit yükleme yapılır değil mi?
floppax dedi: Kartı tanımlayacaksanız veli izni isteyeceğini sanmam bir şey değişmediyse. Genişletmek için tıkla... Tamam bir de şunu soracağım Papara edu carda carrefourdan nakit yükleme yapılır değil mi?
F floppax Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 28 Kasım 2023 #6 jacko dedi: Tamam bir de şunu soracağım Papara edu carda carrefourdan nakit yükleme yapılır değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, yaparsın.
jacko dedi: Tamam bir de şunu soracağım Papara edu carda carrefourdan nakit yükleme yapılır değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, yaparsın.