S Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.769 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 Oyun alacağım. Ailem izin vermediğinden gizli kart alacağım ama veli onayı lazımmış. Yeni fark ettim acaba veli onayı istemeyen kart var mı?
Oyun alacağım. Ailem izin vermediğinden gizli kart alacağım ama veli onayı lazımmış. Yeni fark ettim acaba veli onayı istemeyen kart var mı?
MajeurDeLa Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 890 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #2 Tosla sanırım istemiyordu, yani en son öyleydi bir göz atmanı tavsiye ederim.
S Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.769 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #3 MajeurDeLa dedi: Tosla sanırım istemiyordu, yani en son öyleydi bir göz atmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum bana kart lazım. Yeni fark ettim. Oyun alacağım ailemden gizli. Benim aldığım zaman yoktu böyle bir şey. MajeurDeLa dedi: Tosla sanırım istemiyordu, yani en son öyleydi bir göz atmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tosla veli onayı istiyor.
MajeurDeLa dedi: Tosla sanırım istemiyordu, yani en son öyleydi bir göz atmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum bana kart lazım. Yeni fark ettim. Oyun alacağım ailemden gizli. Benim aldığım zaman yoktu böyle bir şey. MajeurDeLa dedi: Tosla sanırım istemiyordu, yani en son öyleydi bir göz atmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tosla veli onayı istiyor.
bombom123er Yoctopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 ininal tam işine yarar al şoktan falan zaten satılıyor her yerde
L LentiX Centipat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 217 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #5 İninal Papara istemiyordu 13 yaş altı kullanamıyordum sanırım sadece.
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 28 Ocak 2025 #6 Shyquick dedi: Dostum bana kart lazım. Yeni fark ettim. Oyun alacağım ailemden gizli. Benim aldığım zaman yoktu böyle bir şey. Tosla veli onayı istiyor. Genişletmek için tıkla... Hadi kart var o istemiyordu sanırım a101 lerde satılıyor ininal kart istemiyordu en son birde türk telekomlarda satılan bir kart vardı LentiX dedi: İninal Papara istemiyordu 13 yaş altı kullanamıyordum sanırım sadece. Genişletmek için tıkla... Papara veli onayı istiyor artık
Shyquick dedi: Dostum bana kart lazım. Yeni fark ettim. Oyun alacağım ailemden gizli. Benim aldığım zaman yoktu böyle bir şey. Tosla veli onayı istiyor. Genişletmek için tıkla... Hadi kart var o istemiyordu sanırım a101 lerde satılıyor ininal kart istemiyordu en son birde türk telekomlarda satılan bir kart vardı LentiX dedi: İninal Papara istemiyordu 13 yaş altı kullanamıyordum sanırım sadece. Genişletmek için tıkla... Papara veli onayı istiyor artık
S Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.769 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #7 bombom123er dedi: ininal tam işine yarar al şoktan falan zaten satılıyor her yerde Genişletmek için tıkla... Hocam inanal almak çok istiyorum zaten ama o istiyor diye biliyorum?
bombom123er dedi: ininal tam işine yarar al şoktan falan zaten satılıyor her yerde Genişletmek için tıkla... Hocam inanal almak çok istiyorum zaten ama o istiyor diye biliyorum?
bombom123er Yoctopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #8 papara istiyor ininal istemiyor kesinlikle, en iyisi ve en kullanışlısı bence
6 658131 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 1.405 Çözümler 11 28 Ocak 2025 #9 Papara Education Card, Tosla veli izni istemiyor. Sadece aylık 2 TL komisyon ücreti alıyor.
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 28 Ocak 2025 #10 bombom123er dedi: Papara istiyor ininal en iyisi ve en kullanışlısı bence Genişletmek için tıkla... Ininal en son çok fazla para kesiyordu halen daha para kesiyorsa bence en mantıksızı
bombom123er dedi: Papara istiyor ininal en iyisi ve en kullanışlısı bence Genişletmek için tıkla... Ininal en son çok fazla para kesiyordu halen daha para kesiyorsa bence en mantıksızı