sahvidar2 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:17 #1 Venba diye bir oyuna denk geldim, oldukça hoş duruyor. Biraz baktım ama adamakıllı bir yama bulamadım. Siz bulabildiniz mi?
Venba diye bir oyuna denk geldim, oldukça hoş duruyor. Biraz baktım ama adamakıllı bir yama bulamadım. Siz bulabildiniz mi?
Çözüm Yutka46 Salı 22:18 Oyunun herhangi bir yaması yok. Venba Türkçe yama diye çıkan sitelerde virüs içeriyor, yama yok yani. Güvenilir değiller.
Oyunun herhangi bir yaması yok. Venba Türkçe yama diye çıkan sitelerde virüs içeriyor, yama yok yani. Güvenilir değiller.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.901 Makaleler 2 Çözümler 453 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:18 #2 Oyunun herhangi bir yaması yok. Venba Türkçe yama diye çıkan sitelerde virüs içeriyor, yama yok yani. Güvenilir değiller. Artı 0 Eksi Çözüm
Oyunun herhangi bir yaması yok. Venba Türkçe yama diye çıkan sitelerde virüs içeriyor, yama yok yani. Güvenilir değiller.
KS KS sahvidar2 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:24 #3 Yutka46 dedi: Oyunun herhangi bir yaması yok. Venba Türkçe yama diye çıkan sitelerde virüs içeriyor, yama yok yani. Güvenilir değiller. Genişletmek için tıkla... İş başa düştü o zaman kendi yamamızı yapacağız. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Oyunun herhangi bir yaması yok. Venba Türkçe yama diye çıkan sitelerde virüs içeriyor, yama yok yani. Güvenilir değiller. Genişletmek için tıkla... İş başa düştü o zaman kendi yamamızı yapacağız.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.784 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:25 #4 Venba yama yapmaya gerek yok, ing çok hafif. Artı 0 Eksi