Kakuzu Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 559 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #11 Pexrow dedi: VPN falan açıksa ondan kaynaklanabilir normalde bot doğrulaması atmaz. Genişletmek için tıkla... J4J ve bot hesapları engellemek için yapılan bir koruma bu hala nasıl atlayabileceğimizi bilmiyorum.
Pexrow dedi: VPN falan açıksa ondan kaynaklanabilir normalde bot doğrulaması atmaz. Genişletmek için tıkla... J4J ve bot hesapları engellemek için yapılan bir koruma bu hala nasıl atlayabileceğimizi bilmiyorum.
P Pexrow Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #12 Kakuzu dedi: J4j ve bot hesapları engellemek için yapılan bir koruma bu hala nasıl atlayabileceğimizi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hesap doğrulaması gerekir ayarlardan telefon numarası dahil Gmail'i doğrulamalısınız.
Kakuzu dedi: J4j ve bot hesapları engellemek için yapılan bir koruma bu hala nasıl atlayabileceğimizi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hesap doğrulaması gerekir ayarlardan telefon numarası dahil Gmail'i doğrulamalısınız.
GörkemK_06 Picopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2024 #13 Kakuzu dedi: Önerilen için teşekkür ederim ve Discord'da 2-3 tane yeni DM açınca robot musun doğrulaması çözdürüyor bunu engelleyen bir plugin var mı? Genişletmek için tıkla... Telefonunu doğrularsan doğrulamayı göndermez.
Kakuzu dedi: Önerilen için teşekkür ederim ve Discord'da 2-3 tane yeni DM açınca robot musun doğrulaması çözdürüyor bunu engelleyen bir plugin var mı? Genişletmek için tıkla... Telefonunu doğrularsan doğrulamayı göndermez.
P Pexrow Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #14 GörkemK_06 dedi: Telefonunu doğrularsan doğrulamayı göndermez. Genişletmek için tıkla... Aynı cevabı verdim zaten ama
GörkemK_06 dedi: Telefonunu doğrularsan doğrulamayı göndermez. Genişletmek için tıkla... Aynı cevabı verdim zaten ama
Kakuzu Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 559 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #15 Pexrow dedi: Hesap doğrulaması gerekir ayarlardan telefon numarası dahil Gmail'i doğrulamalısınız. Genişletmek için tıkla... Hepsi var zaten ama yine de belli bir sayı üstünde kişiye art arda dm atarsanız her yeni dmde robot musunuz testi yapıyor.
Pexrow dedi: Hesap doğrulaması gerekir ayarlardan telefon numarası dahil Gmail'i doğrulamalısınız. Genişletmek için tıkla... Hepsi var zaten ama yine de belli bir sayı üstünde kişiye art arda dm atarsanız her yeni dmde robot musunuz testi yapıyor.