Nitro konusunda, eğer sık sık kullanıyorsanız ve özellikleri ilginizi çekiyorsa, bütçenizi zorlamıyorsa bence değer. Zamlanması konusunda bir fikrim de yok.
Discord Tos'a göre de vencord gibi 3. parti yazılımlar kullanmak yasak.
Kağıt üstünde yasak fakat banlanacağınızı düşünmüyorum. Belki biri report ederse banlanabilirsiniz fakat bildiğim kadarıyla bu tarz modlamalar sadece Client üzerinde çalışıyor ve sunucuya bu tarz bir modlama kullanıp kullanmadığınızı çaktırmıyor. Dolayısı ile bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Ben de birkaç aydır aktif olarak vencord kullanıyorum.
Tamam teşekkürler zaten kimseye vencord kullanıyorum demem ama öyle bir mesaj olsa bunu reportlasalar ban yer miyim?
Burs alıyorum her ay 100 TL vermek mantıklı mı?
Tamam teşekkürler zaten kimseye vencord kullanıyorum demem ama öyle bir mesaj olsa bunu reportlasalar ban yer miyim?
Yani onu sizin hesaplamanız lazım. Ben 3-4 arkadaşım harici herkesle Discord üzerinden görüşüyorum ve vakit ayırdığım bir platform, o yüzden veriyorum. Kullanım amacınıza da bağlı. Dehşet bir avantajı yok ancak 100 liraya AVM'de kahve bile alamıyorsunuz.Burs alıyorum her ay 100 TL vermek mantıklı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.