Vencord kullanmak Discord kurallarına aykırı mı?

nasahtech

Centipat
Daha fazla  
Ban yer miyim? 104TL verip Nitro almaya değer mi ve Nitro ne zaman zamlanır?

Nitro konusunda, eğer sık sık kullanıyorsanız ve özellikleri ilginizi çekiyorsa, bütçenizi zorlamıyorsa bence değer. Zamlanması konusunda bir fikrim de yok.

Discord ToS'a göre de Vencord gibi 3. parti yazılımlar kullanmak yasak.

Ban yiyen biriyle karşılaşmadım ama teknik olarak Discord'un TOS'una aykırı. Risk var yani. Kendim de bir yıla yakın Better Discord, bir kaç ayda Vencord kullandım.

Kağıt üstünde yasak fakat banlanacağınızı düşünmüyorum. Belki biri report ederse banlanabilirsiniz fakat bildiğim kadarıyla bu tarz modlamalar sadece Client üzerinde çalışıyor ve sunucuya bu tarz bir modlama kullanıp kullanmadığınızı çaktırmıyor. Dolayısı ile bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Ben de birkaç aydır aktif olarak vencord kullanıyorum.

Burs alıyorum her ay 100 TL vermek mantıklı mı?

Tamam teşekkürler zaten kimseye vencord kullanıyorum demem ama öyle bir mesaj olsa bunu reportlasalar ban yer miyim?

Tamam teşekkürler zaten kimseye vencord kullanıyorum demem ama öyle bir mesaj olsa bunu reportlasalar ban yer miyim?

Böyle bir ihtimal bulunuyor, ban yer misin yemez misin reporta bakacak yetkilinin bileceği iş o yüzden pek emin değilim. Ben birkaç defa söylemiştim bir sorun olmadı (reportlandığımı düşünmüyorum) fakat yine de dikkat etmekte fayda var. Yabancı birine ekran açarken falan Discord'u göstermemeye (tema varsa çakabilirler) yani kısacası vencord kullandığınızı belli etmemekte fayda var.

Ben aktif olarak uzun zamandır kullanıyorum ve hala banlanmadım.

Açık açık "ben vencord kullanıyorum" diyip fotoğraf atarsan ve birden fazla kişi raporlarsa yersin.

Yani onu sizin hesaplamanız lazım. Ben 3-4 arkadaşım harici herkesle Discord üzerinden görüşüyorum ve vakit ayırdığım bir platform, o yüzden veriyorum. Kullanım amacınıza da bağlı. Dehşet bir avantajı yok ancak 100 liraya AVM'de kahve bile alamıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…