xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 13 Ocak 2021 #1 Boot ekranında USB ismi yazmıyor ama sadece HDD ile VenderCoProduct diye bir şey var. Bu ne oluyor? Windows 8.1 geçmek istiyorum Windows 10 ağır geliyor.
Boot ekranında USB ismi yazmıyor ama sadece HDD ile VenderCoProduct diye bir şey var. Bu ne oluyor? Windows 8.1 geçmek istiyorum Windows 10 ağır geliyor.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 13 Ocak 2021 #2 USB o, bende de öyle çıkıyordu. En başa alabilirsiniz sıkıntı yok. Format attığınızı varsayıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 16 Ocak 2021 #3 Ali Pınar dedi: USB o, bende de öyle çıkıyordu. En başa alabilirsiniz sıkıntı yok. Format attığınızı varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Evet format atacağım İnternette bunlara sahte diyorlar bilemedim lütfen net bir kararı olan varsa söyler mi? Artı 0 Eksi
Ali Pınar dedi: USB o, bende de öyle çıkıyordu. En başa alabilirsiniz sıkıntı yok. Format attığınızı varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Evet format atacağım İnternette bunlara sahte diyorlar bilemedim lütfen net bir kararı olan varsa söyler mi?