M muserkal Hectopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar hangi soğutucu üstün Akasa Venom Pico PWM Fanlı Universal İşlemci Soğutucusu •Cooler Master Blizzard T2 Mini İşlemci soğutucu Akasada PWM var diğerinde var mı bilmiyorum?
Arkadaşlar hangi soğutucu üstün Akasa Venom Pico PWM Fanlı Universal İşlemci Soğutucusu •Cooler Master Blizzard T2 Mini İşlemci soğutucu Akasada PWM var diğerinde var mı bilmiyorum?
Istiklal Kilopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 34 Yer Beylerbeyi, Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2015 #2 Merhaba, Akasa Venım Pica'nun fan'ı 92mm ve Coolor Master Bizzard T2 mini soğutucusunun ise 80mm'dir. PW modulü mevcut Coolor Master'in. Önerimi Soracak olursan, Coolor Master Bizzard olur. Fan büyüklüğü seni aldatmasın. Coolor Master'in ısıl boruları daha iyi
Merhaba, Akasa Venım Pica'nun fan'ı 92mm ve Coolor Master Bizzard T2 mini soğutucusunun ise 80mm'dir. PW modulü mevcut Coolor Master'in. Önerimi Soracak olursan, Coolor Master Bizzard olur. Fan büyüklüğü seni aldatmasın. Coolor Master'in ısıl boruları daha iyi
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 17 Şubat 2015 #3 T2 Mini de PWM bağlantısına sahip ki zaten Molex CPU soğutucusu varsa bu, soğutucunun alınmaması gerektiği anlamına gelir.
T2 Mini de PWM bağlantısına sahip ki zaten Molex CPU soğutucusu varsa bu, soğutucunun alınmaması gerektiği anlamına gelir.
M muserkal Hectopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2015 #4 Mikail bey o zaman siz bu soğutucu için ne dersiniz acaba. kasada az yer tutuyor diye heveslendim ama. küçük diye Deep Cool HTPC-200 Intel ve AMD mini-ITX İşlemci Soğutucu www.hizlial.com: Deep Cool HTPC-200 Intel ve AMD mini-ITX İşlemci Soğutucu 10528860 MF dedi: T2 Mini de PWM bağlantısına sahip ki zaten Molex CPU soğutucusu varsa bu, soğutucunun alınmaması gerektiği anlamına gelir. Genişletmek için tıkla... Mikail bey o zaman siz bu soğutucu için ne dersiniz acaba. kasada az yer tutuyor diye heveslendim ama. küçük diye Deep Cool HTPC-200 Intel ve AMD mini-ITX İşlemci Soğutucu www.hizlial.com: Deep Cool HTPC-200 Intel ve AMD mini-ITX İşlemci Soğutucu 10528860
Mikail bey o zaman siz bu soğutucu için ne dersiniz acaba. kasada az yer tutuyor diye heveslendim ama. küçük diye Deep Cool HTPC-200 Intel ve AMD mini-ITX İşlemci Soğutucu www.hizlial.com: Deep Cool HTPC-200 Intel ve AMD mini-ITX İşlemci Soğutucu 10528860 MF dedi: T2 Mini de PWM bağlantısına sahip ki zaten Molex CPU soğutucusu varsa bu, soğutucunun alınmaması gerektiği anlamına gelir. Genişletmek için tıkla... Mikail bey o zaman siz bu soğutucu için ne dersiniz acaba. kasada az yer tutuyor diye heveslendim ama. küçük diye Deep Cool HTPC-200 Intel ve AMD mini-ITX İşlemci Soğutucu www.hizlial.com: Deep Cool HTPC-200 Intel ve AMD mini-ITX İşlemci Soğutucu 10528860