Fix3d Megapat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 519 Çözümler 1 6 Mart 2020 #1 Mevcut kasam: Отзыв о Корпус Asus Vento A9 | Идеальный системник для работы и развлечений Sizce bu kasayı TX K7 ile değiştirmeye değer mi? 1 adet hediye gelme olasılığı var K7'nin. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2020
Mevcut kasam: Отзыв о Корпус Asus Vento A9 | Идеальный системник для работы и развлечений Sizce bu kasayı TX K7 ile değiştirmeye değer mi? 1 adet hediye gelme olasılığı var K7'nin.
enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 6 Mart 2020 #2 Geçmeye değecek bir şey göremedim ben geçersenizde tasarım olarak iyi mesh panel bir kasaya geçmenizi tavsiye ederim geçmek istediğiniz kasanın her yeri kapalı görünüyor sıcaklıklarda bir değişim yaratmaz yani.
Geçmeye değecek bir şey göremedim ben geçersenizde tasarım olarak iyi mesh panel bir kasaya geçmenizi tavsiye ederim geçmek istediğiniz kasanın her yeri kapalı görünüyor sıcaklıklarda bir değişim yaratmaz yani.