Vento ATX-500Z PSU kaliteli midir?

do not interfere

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Merhaba, elimde venti 450W PSU'su var. Sizce kaliteli midir? Zaman geçtikce performans düşüşü yaşar mı veya patlar mı merak ediyorum. Sistemim 300W bile geçmiyor soracak olursanız.

images.jpeg

12W kanalından 336 veriyor sanırım. Çok kaliteli olduğunu sanmıyorum. Bütçen varsa ve iyi bir sisteme taktıysan değiştir. Yoksa kalsın boşuna masraf etme.

336 olarak alın.

Ben 300ü geçmeyim en iyisi :D bir yerimi sağlama alayım.
12W kanalından 336 veriyor sanırım. Çok kaliteli olduğunu sanmıyorum. Bütçen varsa ve iyi bir sisteme taktıysan değiştir. Yoksa kalsın boşuna masraf etme.

i7 4790 var işlemci olarak 8 GB RAM var RGB falan yok kasamda yeni ekran kartı bakıyorum ona ne kadar W kalıyor bilginiz var mı?

Merhaba, elimde venti 450W PSU'su var. Sizce kaliteli midir? Zaman geçtikce performans düşüşü yaşar mı veya patlar mı merak ediyorum. Sistemim 300W bile geçmiyor soracak olursanız.

Eki Görüntüle 872683
Çok eski güç kaynaklarında kondansatörler eskiyip sorun çıkarabilir. Yenisi ile değiştirmek sorunu çözebilir ama uzman değilseniz yapmayınız.
GTX 1650 olabilir. Yetecektir diye düşünüyorum. Ancak diğer arkadaşlarında tavsiyesini alınız.

Çok eski güç kaynaklarında kondansatörler eskiyip sorun çıkarabilir. Yenisi ile değiştirmek sorunu çözebilir ama uzman değilseniz yapmayınız.
GTX 1650 olabilir. Yetecektir diye düşünüyorum. Ancak diğer arkadaşlarında tavsiyesini alınız.

Şu an baktım i7 4790 işlemcinin TDP değeri, 84W'imiş 300W olarak baz alırsam RAM'lerin de çok TDP'ye sahip olmadığını varsayarsam ekran kartıma 200W gibi bir boş alan kalıyor doğru muyum? Ve bir sorum da şu 84W diyor işlemciye bu yük altındaki TDP değeri midir yoksa yük altına girince daha fazla olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı