- RAM
- XPG 3600mhz 32GB
- SSD veya HDD modeli
- kingston
- Ekran kartı
- Galax RTX4070
- Anakart
- Asus b550 M-K
- İşlemci
- ryzen 5600
Vento marka kasayı kullanıyorum. Aynı zamanda aşağıda paylaştığım ARGB işlemci soğutucusunu aldım. Kasa fanlarının LED'leri yanıyor, fakat işlemci soğutucusunun LED'i yanmıyor çünkü anakartta RGB girişi yok. Dark markasının bir fan kontrolcüsünü buldum. Bu kontrolcüyü kasaya bağlasam, soğutucunun ışıklarını efektif bir şekilde kullanabilir miyim? Kasaya zararı olur mu ve kasadaki RGB fanlarını da buraya bağlayabilir miyim? Kasadaki fanlar, sanırım Molex dedikleri şeyle güç alıyor. İşin içinden çıkamadım, yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
(Konuyla ilgili başka çözümlere de açığım.)
Kasanın linki: VENTO VG15FE RGB ATX Gaming FSP650-51AAC 650W 80+Bronze Kasa - Gaming.Gen.TR
CPU fanın linki: Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR
Bahsettiğim fan kontrolcü: Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) | Teknobiyotik
(Konuyla ilgili başka çözümlere de açığım.)
Kasanın linki: VENTO VG15FE RGB ATX Gaming FSP650-51AAC 650W 80+Bronze Kasa - Gaming.Gen.TR
CPU fanın linki: Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR
Bahsettiğim fan kontrolcü: Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) | Teknobiyotik
Son düzenleyen: Moderatör: