3 324720 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 836 Çözümler 24 25 Mart 2023 #11 Lory7 dedi: Saçma olur tam oturmaz ve sadece sistemin toz almamasını sağlar sıcaklığa etki etmez. Genişletmek için tıkla... Tozlanma sorun olmaz benim için haftada veya 2 haftada bir temizleyebilirim. Sıcaklık değerleri düşsün yeterli. Ar0x dedi: Olur hatta mesh panel satan yerler de var bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Neresi var hocam bilgilendirir misiniz?
Lory7 dedi: Saçma olur tam oturmaz ve sadece sistemin toz almamasını sağlar sıcaklığa etki etmez. Genişletmek için tıkla... Tozlanma sorun olmaz benim için haftada veya 2 haftada bir temizleyebilirim. Sıcaklık değerleri düşsün yeterli. Ar0x dedi: Olur hatta mesh panel satan yerler de var bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Neresi var hocam bilgilendirir misiniz?
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #12 324720 dedi: Tozlanma sorun olmaz benim için haftada veya 2 haftada bir temizleyebilirim. Sıcaklık değerleri düşsün yeterli. Neresi var hocam bilgilendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu arada Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kasammodifiyem adlı bir instagram sayfası var. Kasalara ön panel yapıyor bir araştırın.
324720 dedi: Tozlanma sorun olmaz benim için haftada veya 2 haftada bir temizleyebilirim. Sıcaklık değerleri düşsün yeterli. Neresi var hocam bilgilendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu arada Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kasammodifiyem adlı bir instagram sayfası var. Kasalara ön panel yapıyor bir araştırın.