Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #11 hadwiger dedi: Bu model de oldukça kalitelidir. Sade bir şey istiyorsanız bunu, RGB'li bir şey istiyorsanız Aquarius'u alın. Genişletmek için tıkla... XPG'nin içine 9 tane Fan takılıyor diye duydum XPG alıp RGB kumanda kontrollü fan alırsam nasıl olur
hadwiger dedi: Bu model de oldukça kalitelidir. Sade bir şey istiyorsanız bunu, RGB'li bir şey istiyorsanız Aquarius'u alın. Genişletmek için tıkla... XPG'nin içine 9 tane Fan takılıyor diye duydum XPG alıp RGB kumanda kontrollü fan alırsam nasıl olur
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.179 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 10 Ocak 2021 #12 Ben de bari N5 MF önereyim .
Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #13 adam gibi adam 1050 ti dedi: İçinde sadece 2 tane fan var diye biliyorum. Aquarisin hava akışı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aquaristen başka MAX 450 kasa öneriniz var mı??(KUMANDA) takıntım var Rambo Okan Güler dedi: Aquarius tabii ki. DarkFlash Aquarius-Mesh RGB Mid Tower Kasa PSU YOK DarkFlash Aquarius-Mesh RGB Mid Tower Kasa PSU YOK En Uygun Fiyat Garantisi, www.dfsbilgisayar.com Burada daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Siteyi duydum ama Güvenilir mi?? Son düzenleme: 10 Ocak 2021
adam gibi adam 1050 ti dedi: İçinde sadece 2 tane fan var diye biliyorum. Aquarisin hava akışı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aquaristen başka MAX 450 kasa öneriniz var mı??(KUMANDA) takıntım var Rambo Okan Güler dedi: Aquarius tabii ki. DarkFlash Aquarius-Mesh RGB Mid Tower Kasa PSU YOK DarkFlash Aquarius-Mesh RGB Mid Tower Kasa PSU YOK En Uygun Fiyat Garantisi, www.dfsbilgisayar.com Burada daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Siteyi duydum ama Güvenilir mi??