Baran Ege bakanşak Decapat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 121 1 Mart 2021 #1 Kasam Vento VG04FE. Arka kapağını çıkardığımda gördüm ki kasada harddisk kızağı yok ve o kısma kablolar sıkıştırılmış. Seagate Barracuda 1 TB harddisk takmak istiyorum, nasıl takabilirim? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
Kasam Vento VG04FE. Arka kapağını çıkardığımda gördüm ki kasada harddisk kızağı yok ve o kısma kablolar sıkıştırılmış. Seagate Barracuda 1 TB harddisk takmak istiyorum, nasıl takabilirim? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Mart 2021 #2 PSU koyduğun yerin karşı tarafında bir boşluk var orası 3.5' HDD için uygun vida ile sabitleyeceksiniz.
PSU koyduğun yerin karşı tarafında bir boşluk var orası 3.5' HDD için uygun vida ile sabitleyeceksiniz.
Baran Ege bakanşak Decapat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 121 1 Mart 2021 #3 Jotariel dedi: PSU koyduğun yerin karşı tarafında bir boşluk var orası 3.5' HDD için uygun vida ile sabitleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim, PSU kabloları oraya sıkıştırılmış HDD'ye değerseler zarar verirler mi?
Jotariel dedi: PSU koyduğun yerin karşı tarafında bir boşluk var orası 3.5' HDD için uygun vida ile sabitleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim, PSU kabloları oraya sıkıştırılmış HDD'ye değerseler zarar verirler mi?
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Mart 2021 #4 Baran Ege bakanşak dedi: Teşekkürler deneyeceğim, PSU kabloları oraya sıkıştırılmış HDD'ye değerseler zarar verirler mi? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ama değmemesi daha iyi olacaktır HDD ufakta olsa titreme yaratır, ses yapabilir.
Baran Ege bakanşak dedi: Teşekkürler deneyeceğim, PSU kabloları oraya sıkıştırılmış HDD'ye değerseler zarar verirler mi? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ama değmemesi daha iyi olacaktır HDD ufakta olsa titreme yaratır, ses yapabilir.