Vento VG07F ARGB bağlantısı

sambadejan

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D İşlemci Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Ekran Kartı: Sapphire RX 7900 GRE Pulse Anakart: Asus Prime B650M-K RAM: XPG Lancer RGB 16 GB 6000 MHz DDR5 CL30 Depolama Birimleri: Kingston KC3000 SSD Kasa: VENTO VG07F Psu: FSP Hydro K PRO Gen5 850W 80+ Bronze Monitör: Alienware 25 Gaming Monitor - AW2523HF Kulaklık: Meze Audio Advar / Audio-Technica ATH-M50X Mouse: Razer Deathadder V2
Merhaba. Vento VG07F ARGB model kasaya sistem topladım geçen hafta. İlk tecrübem oldu ayrıca. Kasanın fanlarındaki RGB renkleri yanıyor fakat kasa üzerindeki LED tuşu ile farklı modlara değişmiyor. Hep aynı stil yanıyor. Kapatmak istiyorum diyelim ki, kapanmıyor mu bu ışık? Ayrıca anakarttaki diğer parçalarla senkron şekilde hareket etmiyor ışıklar. Acaba yanlış bir kurulum mu yaptım yoksa normali bu şekilde mi? Kullanan veya anlayan yardımcı olursa sevinirim.

-------------
Arkadaşlar konu güncel.
Kasayı toplarken, kasanın yan bölmesinde RBG'e ait olduğunu düşündüğüm ufak bir kart var. Onun üzerinden çıkan boşta iki adet kablonun birini güç kaynağından güce, diğerini de anakarttaki ARGB soketine bağlamıştım. Yanlış mı bağladım acaba bilgisi olan yardımcı olursa çok iyi olur, ona göre garantiyle görüşeyim.

IMG_4626.jpeg

IMG_4625.jpeg
IMG_4623.jpeg
IMG_4624.jpeg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı