kovsr Centipat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Merhaba. Kasam Vento VG07F ve ön panelini temizlik için çıkartmak istiyorum, nasıl yapabilirim?
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #2 kovsr dedi: Merhaba. Kasam Vento VG07F ve ön panelini temizlik için çıkartmak istiyorum, nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Altında bir boşluk var onu korkmadan direk çekin rahatça çıkar. Geri takarken de bastırın yerine oturuyor.
kovsr dedi: Merhaba. Kasam Vento VG07F ve ön panelini temizlik için çıkartmak istiyorum, nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Altında bir boşluk var onu korkmadan direk çekin rahatça çıkar. Geri takarken de bastırın yerine oturuyor.
Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.590 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #3 Alttan tutup hafif yukarı ve kendinize doğru çekin.
muhammetk Megapat Katılım 19 Mayıs 2014 Mesajlar 497 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #4 Iorweth25 dedi: Alttan tutup hafif yukarı ve kendinize doğru çekin. Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın kendi içinde gelen fanlarının RPM'ni düşürmek istiyorum? Nasıl yapabilirim?
Iorweth25 dedi: Alttan tutup hafif yukarı ve kendinize doğru çekin. Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın kendi içinde gelen fanlarının RPM'ni düşürmek istiyorum? Nasıl yapabilirim?
kovsr Centipat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #5 muhammetk dedi: Hocam kasanın kendi içinde gelen fanlarının RPM'ni düşürmek istiyorum? Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın kumandasından yapabilirsiniz onu.
muhammetk dedi: Hocam kasanın kendi içinde gelen fanlarının RPM'ni düşürmek istiyorum? Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın kumandasından yapabilirsiniz onu.