Vento VG10F kasaya sıvı soğutucu sığar mı?

731390

Centipat
Katılım
18 Kasım 2023
Mesajlar
49
Merhaba. Kullanmış olduğum kasam. Şu an için değil belki ama yazın bir fan yükseltmesi yapmayı düşünüyorum. Ryzen 5 5600 işlemcim var. İleride yükseltmeyi planlıyorum. Kasamın özelliklerinde Max 240 mm sıvı soğutucu destekliyor diyor. Acaba sığar mı emin olamadım. Kule tipi soğutucuları da araştırdım. Gerçekten kule tipi soğutucular F/P ama kasaya uyuyorsa ilk hedefim Cooler Master Masterliquid ML240L V2 modelini almak istiyorum. Bu kasayla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2025-01-28 212436.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-28 212436.png
    34 KB · Görüntüleme: 27
Kule tipi soğutucu almalısın. Evet o sıvı soğutucu sığar ama gerek yok.
Burst assassin alınabilir. Kampanya da var hali hazırda güzel fiyata gelir.
 
Kule tipi soğutucu almalısın. Evet o sıvı soğutucu sığar ama gerek yok.
Burst Assassin alınabilir. Kampanya da var halihazırda güzel fiyata gelir.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Dediğim gibi fiyatta pek bir sorunum yok. Kule tipi tarzınıda beğendim fakat işlemci üzerinede biraz kaba duruyor gibi geldi. Tabii ki bu benim görüşüm bu herkese göre değişir. Aldığım yere sorduğumda 240 Mm'e kadar destekler demişti. Yani buna 240 mm sıvı soğutucu uyumlu değil mi? PC'yi aldığım yer 240 Mm'e kadar destekler deyince ben 240 mm desteklemiyor zannettim sanırsam. Birkaç forum yorumlarına bakmıştım. Sığmıyor diye kasa değiştirmişler sanırsam.
 
Sitesinde üst tarafta 240 mm sıvı soğutma desteklediğini belirtmişler. Bence gerek de yok kule tipi yeter.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Eğer PC'ye uyarsa tercihimi sıvı soğutucudan yana kullanmayı düşünüyorum. Olmazsa da kule tipi soğutucu kullanırım. İyi Sosyaller. Sorun çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı