okangumus600 Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #1 Gaming.Gen'den hazır sistem alacağım. Bana bu 2 kasadan birisini seçmemi istiyor. Hangisini almalıyım?
Gaming.Gen'den hazır sistem alacağım. Bana bu 2 kasadan birisini seçmemi istiyor. Hangisini almalıyım?
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 24 Nisan 2023 #2 Vg11a nın hava akışı daha iyi gibi duruyor ama ön panel kalitesi olarak VG15FE daha iyi zaten en fazla 1-2 derece oynar beğendiğinizi alın.
Vg11a nın hava akışı daha iyi gibi duruyor ama ön panel kalitesi olarak VG15FE daha iyi zaten en fazla 1-2 derece oynar beğendiğinizi alın.
okangumus600 Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #3 Lory7 dedi: Vg11a nın hava akışı daha iyi gibi duruyor ama ön panel kalitesi olarak VG15FE daha iyi zaten en fazla 1-2 derece oynar beğendiğinizi alın. Genişletmek için tıkla... Hocam benim için hava akışı önemli.
Lory7 dedi: Vg11a nın hava akışı daha iyi gibi duruyor ama ön panel kalitesi olarak VG15FE daha iyi zaten en fazla 1-2 derece oynar beğendiğinizi alın. Genişletmek için tıkla... Hocam benim için hava akışı önemli.
efe can drmz Centipat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #4 Bu kasaya Asus tuf gaming V2 3060 o.c. sığarmı 12gb modeli
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 9 Mayıs 2023 #5 efe can drmz dedi: Bu kasaya ASUS TUF Gaming V2 3060 o.c. Sığar mı 12 GB modeli. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz. Baktığımda hem sistem hem monitör alacaksınız ikisi içinde yardımcı olabiliriz.
efe can drmz dedi: Bu kasaya ASUS TUF Gaming V2 3060 o.c. Sığar mı 12 GB modeli. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz. Baktığımda hem sistem hem monitör alacaksınız ikisi içinde yardımcı olabiliriz.
efe can drmz Centipat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #6 Lory7 dedi: Yeni konu açarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz. Baktığımda hem sistem hem monitör alacaksınız ikisi içinde yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Konu açmayı bilmiyorum 3200tl bandındada monitör alıcam
Lory7 dedi: Yeni konu açarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz. Baktığımda hem sistem hem monitör alacaksınız ikisi içinde yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Konu açmayı bilmiyorum 3200tl bandındada monitör alıcam
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 10 Mayıs 2023 #7 efe can drmz dedi: Konu açmayı bilmiyorum 3200tl bandındada monitör alıcam Genişletmek için tıkla... Technopat Sosyal'de konu nasıl açılır? Nasıl konu acabılıyorum? Bu konu, Moderasyon Ekibi tarafından taşınmıştır! www.technopat.net Kendiniz konu açın yoksa ban yersiniz. okangumus600 dedi: Hocam benim için hava akışı önemli. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ucuz olanı alın. Pek fark yok gibi.
efe can drmz dedi: Konu açmayı bilmiyorum 3200tl bandındada monitör alıcam Genişletmek için tıkla... Technopat Sosyal'de konu nasıl açılır? Nasıl konu acabılıyorum? Bu konu, Moderasyon Ekibi tarafından taşınmıştır! www.technopat.net Kendiniz konu açın yoksa ban yersiniz. okangumus600 dedi: Hocam benim için hava akışı önemli. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ucuz olanı alın. Pek fark yok gibi.