N Ngokay Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #11 BarbarosaTR dedi: Evet. Olumsuz bir duyrum yok memnunuz. Genişletmek için tıkla... Hangi soğutucuyu aldın ve sıvı soğutucu sığar mı kanka.
BarbarosaTR dedi: Evet. Olumsuz bir duyrum yok memnunuz. Genişletmek için tıkla... Hangi soğutucuyu aldın ve sıvı soğutucu sığar mı kanka.
Krisprik35 Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 33 Makaleler 1 27 Mayıs 2023 #12 kutiwow dedi: Merhaba bende aynı kasayı kullanıyorum Vento VG15FE. Bu kasaya sıvı soğutma takılıyor mu bilginiz var mı? Anakartım ASUS B450M k II. Genişletmek için tıkla... Merhaba takabildinizmi ?
kutiwow dedi: Merhaba bende aynı kasayı kullanıyorum Vento VG15FE. Bu kasaya sıvı soğutma takılıyor mu bilginiz var mı? Anakartım ASUS B450M k II. Genişletmek için tıkla... Merhaba takabildinizmi ?
N Ngokay Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #13 Krisprik35 dedi: Merhaba takabildinizmi ? Genişletmek için tıkla... Yok kanka takmadım ama 240 mm sıvı soğutucunun sığabileceğini düşünüyorum
Krisprik35 dedi: Merhaba takabildinizmi ? Genişletmek için tıkla... Yok kanka takmadım ama 240 mm sıvı soğutucunun sığabileceğini düşünüyorum
Krisprik35 Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 33 Makaleler 1 29 Mayıs 2023 #14 Ngokay dedi: Yok kanka takmadım ama 240 mm sıvı soğutucunun sığabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Benim anakartım kasanın bayağı üstüne geliyor ASUS Prime H610M-K D4 yani yukarıda az boşluk var sığar mı diye korkuyorum.
Ngokay dedi: Yok kanka takmadım ama 240 mm sıvı soğutucunun sığabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Benim anakartım kasanın bayağı üstüne geliyor ASUS Prime H610M-K D4 yani yukarıda az boşluk var sığar mı diye korkuyorum.