A AnimuS_0 Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #1 Kasanın fan rengini ve hızını kontrol edebileceğim bir kontrolcü arıyorum. Fanlarda güç kablosu dışında 3 pinli kablo çıkıyor. Kumandalı olursa müthiş olur.
Kasanın fan rengini ve hızını kontrol edebileceğim bir kontrolcü arıyorum. Fanlarda güç kablosu dışında 3 pinli kablo çıkıyor. Kumandalı olursa müthiş olur.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.833 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 19 Şubat 2023 #2 Fan rengi değişmiyor sanırım. Birkaç videoya baktım ama hiçbirinde de farklı renk göremedim. Bahsettiğin 3 pin kablo bundansa o zaman sorun yok.
Fan rengi değişmiyor sanırım. Birkaç videoya baktım ama hiçbirinde de farklı renk göremedim. Bahsettiğin 3 pin kablo bundansa o zaman sorun yok.
A AnimuS_0 Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #3 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Fan rengi değişmiyor sanırım. Birkaç videoya baktım ama hiçbirinde de farklı renk göremedim. Bahsettiğin 3 pin kablo bundansa o zaman sorun yok. Eki Görüntüle 1674746 Genişletmek için tıkla... şu tarz bir kablo geliyor
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Fan rengi değişmiyor sanırım. Birkaç videoya baktım ama hiçbirinde de farklı renk göremedim. Bahsettiğin 3 pin kablo bundansa o zaman sorun yok. Eki Görüntüle 1674746 Genişletmek için tıkla... şu tarz bir kablo geliyor
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.833 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 19 Şubat 2023 #4 AnimuS_0 dedi: Eki Görüntüle 1675104 şu tarz bir kablo geliyor Genişletmek için tıkla... Üzerinde VDG yazıyorsa sanırım MSI ya da Gigabyte anakartta bu porttan oluyor ve oraya takılıyor.
AnimuS_0 dedi: Eki Görüntüle 1675104 şu tarz bir kablo geliyor Genişletmek için tıkla... Üzerinde VDG yazıyorsa sanırım MSI ya da Gigabyte anakartta bu porttan oluyor ve oraya takılıyor.
A AnimuS_0 Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #5 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Üzerinde VDG yazıyorsa sanırım MSI ya da Gigabyte anakartta bu porttan oluyor ve oraya takılıyor. Genişletmek için tıkla... Anakart modelim asus tuf gaming a520m plus
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Üzerinde VDG yazıyorsa sanırım MSI ya da Gigabyte anakartta bu porttan oluyor ve oraya takılıyor. Genişletmek için tıkla... Anakart modelim asus tuf gaming a520m plus