Vento VG15FE kasada LED renkleri değişmiyor

Hocam tam olarak dediğiniz DC ayarı nasıl yapılır detaylı anlatabilir misiniz? Teşekkürler
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
gösteriyor sanırım videoda.

çok teşekkürler

Hocam linklediğiniz çoklayıcıyla fanların kablolarını nasıl birleştirdiniz. Resimdeki gibi benim fanlarımın kabloları vento vg15fe kasamdaki

Hocam linklediğiniz çoklayıcıyla fanların kablolarını nasıl birleştirdiniz. Resimdeki gibi benim fanlarımın kabloları vento vg15fe kasamdaki. Resimdeki üstteki kablo fanın alttaki kablo çoklayıcının

Dosya Ekleri

• 58C8078B-01D8-48EE-9D30-D473FF5553CB.jpeg
    84 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:

Benim fanlarda hem sizdeki gibi büyük vardı hem de 3 pinliydi ikisi de mevcuttu tek kablo üzerinde. Sizde sadece o büyük şey mi mevcut?

Benim fanlarda hem sizdeki gibi büyük vardı hem de 3 pinliydi ikisi de mevcuttu tek kablo üzerinde. Sizde sadece o büyük şey mi mevcut?
Hocam resimdekiler gibi, rahatsız ediyorum sürekli ama kusura bakmayın

Dosya Ekleri

• IMG_0732.JPG
    125,2 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_0733.JPG
    200 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_0734.JPG
    204,9 KB · Görüntüleme: 84
Hocam resimdekiler gibi, rahatsız ediyorum sürekli ama kusura bakmayın
Pek göremedim fakat sadece molex gibi gözüküyor. bendekiler bunun gibiydi hem molex hemde çoğaltıcıya takılacak 3pinler vardı birleşik şekilde. Eğer sadece molex ise sizdeki maalesef bu çoğaltıcıyı kullanamazsınız.

Molex için dönüştürücü bulamadım.Sanırım yapamayacağım çok teşekkürler yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…