Troxia Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar kasamın modeli Vento VG15FE, üstündeki LED tuşuna basınca rengi değişmiyor nasıl çözebilirim?
Merhaba arkadaşlar kasamın modeli Vento VG15FE, üstündeki LED tuşuna basınca rengi değişmiyor nasıl çözebilirim?
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 6 Kasım 2023 #2 Troxia dedi: Merhaba arkadaşlar kasamın modeli Vento VG15FE, üstündeki LED tuşuna basınca rengi değişmiyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Kontrolcü kablosu bağlı mı? Bağlı değilse baylağın.
Troxia dedi: Merhaba arkadaşlar kasamın modeli Vento VG15FE, üstündeki LED tuşuna basınca rengi değişmiyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Kontrolcü kablosu bağlı mı? Bağlı değilse baylağın.
iTeee Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #3 714816 dedi: Kontrolcü kablosu bağlı mı? Bağlı değilse baylağın. Genişletmek için tıkla... Hocam yanında kontrolcü kablosu falan gelmedi ya da geldiyse ben görmedim aynı kasayı kullanıyorum arkadaş ile Gaming gen gibi bazı sitelerde fanların renginin değişebildiği yazıyor ama bir türlü çözüm bulamadım.
714816 dedi: Kontrolcü kablosu bağlı mı? Bağlı değilse baylağın. Genişletmek için tıkla... Hocam yanında kontrolcü kablosu falan gelmedi ya da geldiyse ben görmedim aynı kasayı kullanıyorum arkadaş ile Gaming gen gibi bazı sitelerde fanların renginin değişebildiği yazıyor ama bir türlü çözüm bulamadım.