Vento VG15FE vs XPG Valor Air

XPG seçmeyi daha mantıklı buluyorum. PSU yönünden daha ileriye dönük olur. Onun dışında uzunluk konusunda bir tık daha iyi bir kasa.

Ekran kartı uzunluk desteği XPG'de 305 mm iken Vento'da 285 mm. 2 cm fark ediyor. Yani alacağın sistemdeki ekran kartı her şekilde sığacaktır da ileride 3 fanlı bir ekran kartına geçiş yaparsan XPG sana biraz daha avantaj sağlayacaktır. PSU olarak da 180 mm'ye 150 mm alan veriyor. Bu konuda da daha iyi. Ayrıca XPG'de PSU cover bölümü tamamen kapalı iken Vento'da açık, kablolar çirkin bir görüntü oluşturur.

XPG seçmeyi daha mantıklı buluyorum. PSU yönünden daha ileriye dönük olur. Onun dışında uzunluk konusunda bir tık daha iyi bir kasa.

Ekran kartı uzunluk desteği XPG'de 305 mm iken Vento'da 285 mm. 2 cm fark ediyor. Yani alacağın sistemdeki ekran kartı her şekilde sığacaktır da ileride 3 fanlı bir ekran kartına geçiş yaparsan XPG sana biraz daha avantaj sağlayacaktır. PSU olarak da 180 Mm'ye 150 mm alan veriyor. Bu konuda da daha iyi. Ayrıca XPG'de PSU cover bölümü tamamen kapalı iken Vento'da açık, kablolar çirkin bir görüntü oluşturur.

Evet Vento da 3 fanlı ekran kartında sıkıntı yaşayanlar varmış. Bende XPG olarak düşünmeye başladım. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı