G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.225 Çözümler 4 Yer Bolu 23 Temmuz 2024 #11 Grande Eyemen dedi: hiçbir şekilde sığmıyor hocam ramlarimin yüksekliği fazla ve işlemci slotu ile dip dibe. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi fark ettim aynı kasayı bende kullanıyorum. 7 aydır kule tipi soğutucu kullanıyorum hiç bir sorununu görmedim. Kullandığım ürün de bu: Amazon.com.tr
Grande Eyemen dedi: hiçbir şekilde sığmıyor hocam ramlarimin yüksekliği fazla ve işlemci slotu ile dip dibe. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi fark ettim aynı kasayı bende kullanıyorum. 7 aydır kule tipi soğutucu kullanıyorum hiç bir sorununu görmedim. Kullandığım ürün de bu: Amazon.com.tr
Grande Eyemen Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 78 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #12 ginowhis dedi: Hocam şimdi fark ettim aynı kasayı bende kullanıyorum. 7 aydır kule tipi soğutucu kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim. Kullandığım ürün de bu: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam ramlerımın yukseklıgı fazla oldugu ıcın sogutucu ıle temas edıyor.
ginowhis dedi: Hocam şimdi fark ettim aynı kasayı bende kullanıyorum. 7 aydır kule tipi soğutucu kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim. Kullandığım ürün de bu: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam ramlerımın yukseklıgı fazla oldugu ıcın sogutucu ıle temas edıyor.