Vento VG20AL iyi midir?

Pauda

Picopat
Daha fazla  
THUNDER-7700XT / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM bu sistemde anakartı bu a 620M yapacağım RAM'ı Kingston'u 32 GB yapacağım ekran kartını RX 7800 XT yapacağım soğutucuyu ise FSP NC3 siyah 12cm ARGB 4 bakır borulu hava soğutucu yapacağım.
Kasayı ise Vento VG20al tempred glass USP 3.0 mesh RGB ATX mid Tower kasa+FPS 850W 80Plus PSU yapaağım kasayı herhangi bir kasada yer sıkıntısı olur mu? İyi günler.

Anakartı B650M D3HP yapın Vento kasa da iyidir. Ama yerinizde olsam bu kadar yakışıklı bir sistemde Everest soğutucuyla idare eder 1 2 ay sonra sıvı soğutma alırdım.

Anakartı B650M D3HP yapın Vento kasa da iyidir. Ama yerinizde olsam bu kadar yakışıklı bir sistemde Everest soğutucuyla idare eder 1 2 ay sonra sıvı soğutma alırdım.

Peki sıvı soğutucu olarak ne önerirsiniz daha almadım sistemi değiştirebilirim soğutucuyu.

Peki sıvı soğutucu olarak ne önerirsiniz daha almadım sistemi değiştirebilirim soğutucuyu.

Corsair H100 tavsiye ederim. SSD'yi de mutlaka 1 TB yapın 1 TB bile çok sınır kalıyor benim için. RAM'den tasarruf etmek isterseniz de G.Skill 24 GB RAM de iyidir ve 24 GB şu an fazla fazla yeterli. Ancak 32 GB RAM daha geleceğe dönük olur.

Kingston 1TB NV3 Gen4x4 NVMe M.2 SSD (6000MB Okuma / 4000MB Yazma) iyimidir

Bir de kasada soğutucu için yer yok.

Son düzenleme:
Kingston 1TB NV3 GEN4x4 NVMe M.2 SSD (6000 MB okuma / 4000 MB yazma) iyi midir?

Bir de kasada soğutucu için yer yok.

Uyumlu hocam soğutucu uyumlu olmasa seçenekler arasında yer almaz zaten. Sorduğunuz SSD de kötü değil. DRAM'siz bir model ama buradaki seçenekler arasında en mantıklısı gibi duruyor.

Uyumlu hocam soğutucu uyumlu olmasa seçenekler arasında yer almaz zaten. Sorduğunuz SSD de kötü değil. DRAM'siz bir model ama buradaki seçenekler arasında en mantıklısı gibi duruyor.
tamam hocam teşekkür ederim en son sistem böyle oldubide monitör olarak şunu alabilirim

Vento zaten ASUS'la aynı hocam bence kaliteli ve güzel ayrıca hiç yoksa ASUS kalitesinde güç kaynağı almış oluyosunuz.

Hocam bende çok duydum bunu ama kolpa geldi. Bir dayanağı ya da resmi bir kaynağı var mı bildiğiniz?

Çok güzel bir sistem olmuş hocam hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…