FSP hyper PRO 80+ 650W olması gerekli. Yinede siz sorun. Bazen Vento kendi PSU'sunu koyabiliyor.Vento VG3400s 650W 80+ temperli cam RGB ATX bilgisayar kasası.
Kasa bu, Vento FSP'nin alt markası olduğu için genelde içinde FSP PSU olur diyorlar ama ben yine de emin olamadım. Aranızda kasayı alan veya bilgi sahibi olan var mı?
FSP Hyper Pro 80+ 650W olması gerekli. Yine de siz sorun. Bazen Vento kendi PSU'sunu koyabiliyor.
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güvenilir midir hocam? Ayrıca bu bilgiye nasıl şıp diye ulaştınız merak ettim ben bulamadım da araştırıp.
Bazı modellerinde yazıyor. Ayrıca alan çok fazla kişi gördüm bu kasaları oradan biliyorum. Ripple değerleri ve fanı dışında sorunu yok.
İleride sıkıntı çıkarır mı? 40klık bir sistemi emanet etmeyi düşünüyorum.
Fan sıkıntı çıkarabilir onu da değiştirirsiniz. Bunun dışında filtrelemede noname kondansatörler var belki onlar zamanla eskiyip patlayabilir. Zaten bu çok düşük bir olaslılık. Fanı dışında sorun yaşamazsınız yüksek ihtimalle.
Zaten pek seçenek yok. Onu alın.Almayı düşündüğüm sistemde diğer PSU seçenekleri bunlar, tavsiyeniz var mıdır yoksa hiç elle miyim mi?
Zaten pek seçenek yok. Onu alın.
Uzun uğraşlar sonucu resimdeki bilgiye ulaştım, galiba sizin attığınız PSU'dan kullanıyorlar.