efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.528 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #1 https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-vento-vg3400s-rgb-4-fanli-650-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,662854833.html Bu kasanın RGB değişiyor mu eğer değişiyorsa beyaz oluyor mu? Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2025
https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-vento-vg3400s-rgb-4-fanli-650-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,662854833.html Bu kasanın RGB değişiyor mu eğer değişiyorsa beyaz oluyor mu? Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.269 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #2 Değişir, içinde RGB fanlar var, kontrolcü ile değişecektir.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.528 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #3 bdxmrz dedi: Değişir, içinde RGB fanlar var, kontrolcü ile değişecektir. Genişletmek için tıkla... @YüzbaşıJohnPrice
bdxmrz dedi: Değişir, içinde RGB fanlar var, kontrolcü ile değişecektir. Genişletmek için tıkla... @YüzbaşıJohnPrice
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.027 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #4 bdxmrz dedi: Değişir, içinde RGB fanlar var, kontrolcü ile değişecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam PC hocası videosunda fanların Rainbow olduğunu, değişemeyeceğini sadece açılıp kapandığı ve herhangi bir kontrolcü çıkmadığını söylüyor?
bdxmrz dedi: Değişir, içinde RGB fanlar var, kontrolcü ile değişecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam PC hocası videosunda fanların Rainbow olduğunu, değişemeyeceğini sadece açılıp kapandığı ve herhangi bir kontrolcü çıkmadığını söylüyor?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.644 Çözümler 36 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #5 bdxmrz dedi: Değişir, içinde RGB fanlar var, kontrolcü ile değişecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam değişmiyor bu arada.
bdxmrz dedi: Değişir, içinde RGB fanlar var, kontrolcü ile değişecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam değişmiyor bu arada.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.269 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #6 YüzbaşıJohnPrice dedi: Hocam PC hocası videosunda fanların Rainbow olduğunu, değişemeyeceğini sadece açılıp kapandığı ve herhangi bir kontrolcü çıkmadığını söylüyor? Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? RGB niye yazmışlar ki o zaman sitesinde? Dolandırılmış hissediyorum bir dakika bakayım.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Hocam PC hocası videosunda fanların Rainbow olduğunu, değişemeyeceğini sadece açılıp kapandığı ve herhangi bir kontrolcü çıkmadığını söylüyor? Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? RGB niye yazmışlar ki o zaman sitesinde? Dolandırılmış hissediyorum bir dakika bakayım.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.644 Çözümler 36 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #7 bdxmrz dedi: Nasıl ya? RGB niye yazmışlar ki o zaman sitesinde? Dolandırılmış hissediyorum bir dakika bakayım. Genişletmek için tıkla... Rainbow RGB işte kontrolcu yok düz keyfisine göre renk belirliyor.
bdxmrz dedi: Nasıl ya? RGB niye yazmışlar ki o zaman sitesinde? Dolandırılmış hissediyorum bir dakika bakayım. Genişletmek için tıkla... Rainbow RGB işte kontrolcu yok düz keyfisine göre renk belirliyor.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.269 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #8 Kasanın üzerinde düğme var galiba, onu denemek lazım. YüzbaşıJohnPrice dedi: Hocam PC hocası videosunda fanların Rainbow olduğunu, değişemeyeceğini sadece açılıp kapandığı ve herhangi bir kontrolcü çıkmadığını söylüyor? Genişletmek için tıkla... PcHocası çok yanlış biliyormuş, ben haklıyım.
Kasanın üzerinde düğme var galiba, onu denemek lazım. YüzbaşıJohnPrice dedi: Hocam PC hocası videosunda fanların Rainbow olduğunu, değişemeyeceğini sadece açılıp kapandığı ve herhangi bir kontrolcü çıkmadığını söylüyor? Genişletmek için tıkla... PcHocası çok yanlış biliyormuş, ben haklıyım.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.027 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #9 bdxmrz dedi: Eki Görüntüle 2443532 Kasanın üzerinde düğme var galiba, onu denemek lazım. PcHocası çok yanlış biliyormuş, ben haklıyım. Genişletmek için tıkla... İşte kendine bu kadar güveneceksin bu hayatta. Beyaz renk oluyor mu şimdi fanlar?
bdxmrz dedi: Eki Görüntüle 2443532 Kasanın üzerinde düğme var galiba, onu denemek lazım. PcHocası çok yanlış biliyormuş, ben haklıyım. Genişletmek için tıkla... İşte kendine bu kadar güveneceksin bu hayatta. Beyaz renk oluyor mu şimdi fanlar?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.644 Çözümler 36 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @bdxmrz keyifleniş
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @bdxmrz keyifleniş